Сестра української телеведучої Маші Єфросиніної і екс-дружина сина колишнього президента України Віктора Ющенка - Ліза Ющенко - прогулялася Москвою в брендовому "луці".

Вона для прогулянки з подругою обрала сукню від всесвітньо відомого бренду Chanel, вартість якої сягає 8 тисяч доларів (293 тисячі гривень). Також вона взяла з собою бірюзову сумочку від популярного бренду Hermes, вартістю майже 1,2 мільйонів гривень.

Варто зазначити, що Ющенко продовжує жити в Росії і вести активне світське життя. Ті гроші, які вона могла б задонатити на ЗСУ або на допомогу українським родинам, постраждалим під час повномасштабного російського вторгнення, вона витрачає на модні аутфіти.

До слова, про велику війну вона мовчить. З 24 лютого 2022 року вона жодного разу не засудила злочинний режим Кремля і не підтримала Україну, хоча її старша сестра Маша Єфросиніна активно веде інформаційну боротьбу, а також допомагає постраждалим.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Майбутнє закладається вже сьогодні: у столиці відбулася важлива екологічна акція

Нові правила обміну валют: як тепер здаватимемо долари

Все новости

Крім того, чоловік Єфросиніної - Тимур Хромаєв - вступив до лав ЗСУ. Ведуча неодноразово розповідала, що вони з чоловіком бачаться вкрай рідко, бо він постійно перебуває з товаришами по службі, захищаючи рідну Україну від російських окупантів.