Олексій Суханов, ведучий проекту «Говорить вся країна», розповів про свою боротьбу з емоціями та спорідненими путами під час бесіди з актрисою Адою Роговцевою у програмі. Він розповів, що не зміг змусити себе привітати свою маму з днем ​​народження, який вона відсвяткувала 2 липня.

Цю інформацію опублікували на порталі « ТСН »

Ведучий, який родом з Росії, висловив труднощі у підтримці контактів зі своєю родиною на батьківщині через війну, що триває, і відмінності в їх переконаннях. Незважаючи на сильний емоційний зв'язок, Суханов зізнався, що не може знайти в собі сили взяти слухавку та привітати маму. Він стер більшу частину свого минулого життя, але досі не видалив її номер телефону, нагадування про складні емоції, які він несе.

Ада Роговцева поділилася своєю точкою зору, сказавши, що вона намагається зрозуміти ситуації та прощає, шукає радості та зв'язку у стосунках. Однак вона також визнала, що якщо людина переступила певну межу, вона може перестати для неї існувати.

Олексій Суханов: скрін з відео
Олексій Суханов: скрін з відео

Популярні статті зараз

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Зеленський підписав новий закон про пенсії для українців: що змінилося та чого очікувати

Будівельна мафія розквітла у столиці: хто стоїть за мільярдними схемами

Все новости

Олексій Суханов переїхав до Києва у 2014 році і з того часу вивчив українську мову та отримав українське громадянство. Він розірвав зв'язки із родичами з Росії, які вірять місцевій пропаганді та не підтримують його позицію.

Розмова між Сухановим та Роговцевою підкреслює емоційну боротьбу та складнощі, з якими стикаються люди, коли їхні особисті переконання та досвід розходяться з переконаннями та досвідом їхньої родини, особливо за часів війни та криз.