Співак Віталій Козловський, який віднедавна у складі ЗСУ захищає Україну від російських окупантів, поділився новою світлиною з передової.

На сторінці в Instagram Козловський розмістив фотографію, де зображений, сидячи у лісі у військовій формі. Поруч з ним лежить каска. Обличчя захисника вимазане сажею, а на руках видніються забої. Козловський тримає цигарку і усміхається на камеру.

Як зізнався співак, він мріяв не про таке життя, але зараз інакше не може вчинити. Також Віталій не приховує, що сумує за сценою та шанувальниками:

"Не про таке життя я мріяв. Але сьогодні інакше не можу. Хоча, дуже сумую за своїми та за сценою…" – зізнався захисник.

Віталій Козловський
Віталій Козловський

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Нагадаємо, днями Віталій Козловський поділився першими фото з передової та показав, як спав у бліндажі. Артист з побратими облаштував під землею надійне укриття за допомогою брезенту й деревини. Також Козловський пожартував, що всі умови райдеру були дотримані.

Зазначимо, що наприкінці липня Віталій Козловський закінчив військову підготовку і розчулив фанів до сліз, як складав присягу.