Багато наших співвітчизників були здивовані повідомленнями українських волонтерів про «величезні та регулярні донати, що надходять від Ані Лорак».

Розуміючи, що це фейк, українці не бачили сенсу в подібних «вкиданнях», проте результат не забарився. Представники російської влади та правоохоронних органів, які не блищали розумом, прийняли повідомлення українців за чисту монету і влаштували запроданку гоніння в країні-агресорці. І так рідкісні виступи Лорак у РФ тепер опинилися під загрозою повної заборони.

Зокрема, ювілейний концерт артистки в одній із гламурних московських концертних залів опинився під загрозою зриву. Про це повідомляють тамтешні ЗМІ.

Виступ путіністки можуть заборонити на вимогу громадського діяча Віталія Бородіна. Той висловив упевненість, що зароблені на квитках гроші Лорак витратитимуть на допомогу ЗСУ. "Немає жодних гарантій, що доходи від концертів Ані Лорак не підуть на підтримку тих, хто воює проти росіян", – побоюється діяч. «Він закликав генпрокуратуру розглянути звернення та вжити заходів», – повідомляють росЗМІ.

Популярні статті зараз

Нові правила обміну валют: як тепер здаватимемо долари

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

Ющенко поділився особистою драмою: "У мене на очах помирає моя сім'я"

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

Все новости