Акторка комедійного "Дизель шоу" Марина Грицук, котра застала повномасштабне вторгнення під Києвом та пережила окупацію, почала працювати на російський телеканал в Білорусі, звідки вона родом. Новим роботодавцем артистки став "ТНТ International" – міжнародна версія росканалу "ТНТ".

Там вона стала ведучою ранкового шоу "Підйом". Кадрами зі знімального майданчика Грицук поділилася в Instagram.Варто зауважити, що з 2001 року власником "ТНТ" стала компанія "Газпром-медіа". Міжнародна версія на 75% повторює сітку мовлення основного "ТНТ", за винятком фільмів та мультсеріалів, права на показ яких купуються виключно для Росії.

Не варто й пояснювати, що зароблені кошти, зокрема, відправляються й в РФ, де компанія-власник платить податки, які конвертуються в фінансову підтримку війни в Украні.

Повномасштабну війну Грицук відчула в повній мірі, коли 17 днів провела в окупації. Її ексколега по "Дизель шоу"Єгор Крутоголов розповідав, що про евакуацію в березні минулого року ледь домовився її чоловік-білорус.

"Вона потрапила в окупацію під Києвом. 17 днів вона з сім'єю просиділи без зв’язку та світла. На 17-й день чоловік домовився її забрати. За нею приїхав танк і її забрав. Її чоловік – артист. Просто хотів врятувати свою дружину, бо ми не могли допомогти. Вони дуже сильно ризикували", – сказав тоді Крутоголов.

Популярные статьи сейчас

Дышать все труднее: украинцы не смогут работать без этого документа

Общая мобилизация и повестки: все украинцы получат электронный код, теперь не спрятаться

"Щедрость за счет общины": мер Львова Садовой выделил миллионы на комфорт своих коллег, куда ушли деньги

Строительная мафия расцвела в столице: кто стоит за миллиардными схемами

Все новости

З тих пір Грицук і словом не обмовилась про війну в Україні, де багато років жила та заробляла. Натомість вона продовжила займатися медійною діяльністю, поки не знайшла прихисток на російському телеканалі.