Хлопець із Польщі вставив собі в задній прохід живого вугра, щоб вилікувати запор, але все пішло не за планом, і йому була потрібна операція, щоб його витягнути.

Цю новину розмістили на порталі «dailystar»

3-сантиметрова перфорація виявилася "результатом спроби вугра вибратися назовні", як повідомляють польські ЗМІ з посиланням на повідомлення у Facebook.

Вважається, що дії хлопця були викликані його вірою в «народний засіб», згідно з яким вугор може допомогти з випорожненням кишечника.

Чоловік звернувся до невстановленої лікарні у Польщі, і лікарі виявили у нього перитоніт, почервоніння та набряк слизової оболонки живота чи черевної порожнини.

Популярные статьи сейчас

Наладили лакомую схему: как пилят государственные деньги в Вишневом городском совете

Дела плохи: сколько дронов разрабатывает РФ по сравнению с Украиной

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Они точно есть у каждого: названы привычки, которые способны изуродовать лицо

Все новости

Повідомляється, що вони були «шоковані», дізнавшись про стан хлопця.

Він зізнався, що вирішив вставити живого вугра собі у задній прохід, бо боровся із запором.

«Вугор зробив усе можливе, щоб вибратися з тіла чоловіка. В результаті відбулася перфорація кінцевого відділу травного тракту», - повідомляється в заголовку.

Хлопцю довелося робити операцію, щоб дістати вугра
Хлопцю довелося робити операцію, щоб дістати вугра

Початковий пост у Facebook говорив: «Під час екстреної лапаротомії було виявлено 3-сантиметрову перфорацію — результат спроби вугра вибратися назовні. Пряма кишка була розділена на місці перфорації, а проксимальний кінець виведений як колостома».

Повідомляється, що після кількох днів перебування у лікарні він зміг повернутися додому. В даний час пацієнт використовує мішок для утомлення.

Як не дивно, феномен введення вугрів в задній прохід для лікування запорів не такий вже й рідкісний. У липні 2021 року чоловік у Сінхуа, провінція Цзянсу, Східний Китай, увів собі у пряму кишку 20-сантиметрового вугра. Однак тварина проникла в його черевну порожнину після перфорації кишечника, що мало не вбило людину.

Читайте також:

"Гібрид кажана та пантери": дивний "кіт-вампір" поставив мережу на вуха