Олену Думу призначили головю АРМА і це викликало багато обурення та зауважень від українців, які не розуміють, чому саме вибір пав на одіозну чиновницю. Або ж це призначення називають аж занадто зрозумілим.

Колишній військовослужбовець та активіст Олег Симороз вважає, що призначення Олени Думи знову пробили дно.

"Чоргове дно з кадрами на топ посаду… Шмагаль таки протягнув на Кабміні призначення головою Національного агентства з розшуку й менеджменту активів (АРМА) заступницю голови Чернігівської ОДА Олену Думу. Під час конкурсу антикорупційні організації застерігали у виборі саме її кандидатури. Із закликами до Кабміну не призначати Думу головою АРМА виступили зокрема Transparency International Ukraine. Посли країн G7 також висловлювали заперечення процедурі, за якою Думу визнали переможцем конкурсу на посаду, але її все одно обрали", - пише Олег Симороз.

Також активіст нагадує, що Олена Дума має дуже неоднозначно репутацію та майже нульовий досвід.

"Дума не компетентна, не досвідчена прислужниця, яка позбулася посади директора Фонду соціального страхування через увага "грубе порушення законодавства про працю". Шикарна біографія. Основні завдання АРМА — розшукувати активи, одержані через корупційні схеми та управляти ними після їхнього арешту, під час судового процесу. Щоб ви собі розуміли суми, за перші пів року після повномасштабного вторгнення РФ АРМА передали арештованого російського майна на понад $1,5 млрд. Одним із найвідоміших активів став ТЦ "Ocean Plaza", який належав компанії, що повʼязують з російським олігархом Аркадієм Ротенбергом", - нагадує Олег Симороз.

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Все новости