Известный украинский актер Тарас Цимбалюк ответил на один из самых популярных от украинцев вопрос. Популярный актер рассказал о том, будут ли в Украине снимать фильмы о войне, а также сообщил о том, будет ли он сниматься в них.

Соответствующую публикацию Тарас Цимбалюк разместил в своем профиле в Instagram.

"Тарас, зараз усі почнуть знімати фільми про війну? Дійсно, кілька проектів запускається… особисто мене почали кликати на проби, був кілька разів на зустрічах з режисерами, навіть один пілот зняли, просять писати самопроби… Це, звісно, не може не тішити : будь який рух у кіносфері я залюбки підтримаю! Розумію, що ми зараз повинні висвітлити у кінематографі тему вторгнення ворога. Це вже наша історія і пройти повз ми просто не маємо права!", - написал Тарас Цимбалюк.

Также украинский актер рассказал о том, будет ли он сниматься в фильмах о войне. По словам Тараса Цимбалюка, сейчас очень важно снимать фильмы, посвященные войне.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Все новости

Фото Тараса Цимбалюка
Фото Тараса Цимбалюка

"Коли мене просять радити українське кіно про нинішню війну, завжди на розум приходить один фільм - "Погані дороги" Наталочки Ворожбит… ці новели сильні, бо там немає фізичної війни… там немає потуг зняти те, в чому ми ще слабкі… - в бюджеті і можливості зняти круту екранізацію про війну. Ще, серед десятка фільмів про вторгнення росіі, варто виділити "Кіборги" - цей фільм у своїй мірі вдався. Ось приблизно такі думки на цей рахунок… Вірю, друзі… дуже вірю, що ця війна дасть поштовх! Хоча, мабуть, вже дала…", - также добавил украинский актер.

Напомним, что популярный украинский актер Тарас Цимбалюк предстал перед украинцами в неожиданном виде.

Как ранее сообщал портал "Акценты": украинский певец и актер Сергей Бабкин обратился к публике.

Также портал "Акценты" писал, что сын украинского актера Егора Крутоголова попал в ДТП.