Хлопець мав десятки татуювань по всьому тілу, а також кілька екстремальних модифікацій. Так, 22-річному хлопцеві навіть відрізали обидва вуха, щоб вони виглядали як ельф.

Відповідну інформацію надали на британському сайті «dailystar»

Аматор татуювань з незліченними модифікаціями тіла продемонстрував свої «ельфійські вуха», коли розповів про свої роботи.

Ітан Брамбл з Австралії зробив своє перше татуювання у віці 12 років і з того часу глибоко поринув у світ модифікацій тіла.

Він увів собі в очі чорнило, розтяг мочки вух, роздвоїв язик і навіть відрізав половину вух.

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Все новости

Виступаючи в подкасті Outspoken Show, 22-річний хлопець сказав, що більшість роботи була результатом «імпульсних рішень».

Ітан Брамбл: скрін з відео YouTube
Ітан Брамбл: скрін з відео YouTube

Він зняв навушники, щоб показати ведучому Джексону О'Доерті свої вуха неправильної форми.

Пояснюючи своє рішення, Ітан сказав: Ви бачили ці ельфійські вуха? Так, ви можете отримати їх. Я подумав: «Вони ніби круті, але виглядають по-дівчачому», так що я просто плюнув на це л*йно, а Чоппер слухав мене».

Потім Джексон пояснив своїм слухачам, що Чоппер Рід — сумнозвісний злочинець, якому 1978 року його співкамерник відрізав собі вуха за допомогою бритви.

Ітан зробив це в студії свого друга, додавши: «Він використовував скальпель і знеболив мої вуха як місцеву анестезію, а потім просто відрізав їх. Це по 40 швів на кожне вухо».

Ітан Брамбл: скрін з відео YouTube
Ітан Брамбл: скрін з відео YouTube

Під час шоу він також продемонстрував свій зашитий пупок і продовжив: «Деякі люди кажуть: «До біса все це» або «Роби, що хочеш», а потім люди кажуть: «Це найдурніше л?йно». Те, як я кажу для більшості людей, — це те, як я виглядаю, або татуювання, або те, що я відрізав частину тіла — це не впливає на ваше повсякденне життя в жодній формі, то чому вас це так хвилює?»