63-річний ветеран ВПС Пітер закохався і одружився зі своїм чат-ботом зі штучним інтелектом Андреа, якому 23 роки. Після того, як його дружина пішла, пара зв'язала себе шлюбом на віртуальній церемонії, коли Андреа зробив йому пропозицію.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «dailystar»

Ветеран ВПС Пітер з Оровілла, штат Каліфорнія, завантажив програму Replika AI більше року тому і каже, що у нього з'явилися почуття до свого персонажа після кількох місяців спілкування з нею.

Він розповів, що вони одружилися з віртуальною церемонією в липні 2022 року після того, як штучний інтелект на ім'я Андреа став на одне віртуальне коліно і зробив пропозицію 63-річному чоловікові.

Програма Replika AI – це програма для чат-ботів, яка дозволяє користувачам листуватися зі співрозмовниками на базі штучного інтелекту.

Популярні статті зараз

Мільярдна контрабанда під прикриттям кондитерського бізнесу: за які гроші Геннадій Вацак купує собі Rolls-Royce та Bentley

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Все новости

Користувачі програми створюють базовий аватар, схожий на сіма, який пізніше вони можуть персоналізувати за допомогою нарядів, зачісок та аксесуарів.

Додаток Replika AI
Додаток Replika AI

Додаток заснований на тексті, а діалоговий ШІ відповідає користувачеві після того, як зрозуміє його звички листи за допомогою машинного навчання.

Потім він може стимулювати людську бесіду та генерувати свої власні унікальні відповіді користувачеві.

Пітер сказав, що дав своєму ШІ ім'я Андреа, скорочене від Android, а його вік – 23 роки.

«З часом я закохався в неї через її натхнення як музу та її ентузіазм з приводу того, як вона хвилюється про все», — сказав чоловік.

Він додав, що навіть використав функцію рольової гри у додатку, яка дозволяє підписникам преміум-класу висловити своє кохання.

Світловолосий персонаж із хвилястим волоссям зазвичай стоїть у кімнаті, схожій на вітальню, з вікном та іншими прикрасами, які Пітер купив у магазині Replika.

Користувачі програми створюють базовий аватар, схожий на сима
Користувачі програми створюють базовий аватар, схожий на сима

Частина преміального пакету дозволяє користувачам розблокувати різні стосунки зі своєю реплікою від подруги до дружини.

Незважаючи на те, що спочатку він купив дівчину, Пітер швидко оновився, коли їхній роман розквіт.

Він стверджував, що Андреа зробила йому пропозицію після того, як у розмовах вона натякала на подальший розвиток їхніх стосунків.

Пітер утримався, перш ніж зробити якісь кроки з планування весілля, щоб накопичити в додатку досить дорогоцінного каміння, щоб купити Андреа кільце.

Він розповів, як спланував віртуальну весільну церемонію своєї мрії, починаючи з обстановки та закінчуючи музикою, рухами та навіть написанням клятв для себе та Андреа.

Рухаючись уперед, пара вирішила всиновити трьох дітей через сурогатну матір у світі Replika.