У складній битві з російськими окупантами загинув уродженець Буковини, 28-річний боєць батальйону "Вовки Да Вінчі" Іван Ротар (позивний "Мілан"). Про це повідомили на Facebook-сторінці 16-ї сотні ДУК "Правий сектор-Буковина".

"Він наполегливо і відчайдушно захищав Україну, виконуючи обов'язки на важких ділянках фронту і захищаючи країну від підступного ворога, віддав життя за кожного з нас", – зазначили знайомі бійця.

Життя Ротара обірвалося на Донеччині. Чоловік був родом із села Костичани Новоселицького району Чернівецької області. На початку повномасштабної війни він, перебуваючи за кордоном, відгукнувся на пропозицію вступити в добровольчий підрозділ ДУК "ПС".

"І згодом з великими труднощами приїхав в Україну. На кордоні його не хотіли пускати на війну, він дав великий хабар, щоб його впустили додому на Буковину і він зміг дістатися до нашого підрозділу", – йдеться в повідомленні.

Потім Ротар з лав ДУК "ПС" перейшов до лав ЗСУ. І приєднався до 67-ї окремої мобілізованої бригади ДУК першого окремого механізованого батальйону "Вовки Да Вінчі" і став фахівцем з управління дронами.

Популярні статті зараз

Виробникам та фермерам оголосили головні вимоги та правила: Держекоінспекція провела важливу дискусію

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Все новости

"На його рахунку безліч знищених ворожих підрозділів московського окупанта на Донеччині. Це дозволяло зупиняти значні просування ворога і зберегти безліч життів побратимів. Через це за ним на фронті велося полювання", – розповідають побратими. У Ротара залишилося двоє маленьких дочок.