Новий інструмент розпізнавання осіб стверджує, що може знайти будь-яку вашу фотографію в Інтернеті. Це робиться за допомогою просунутого штучного інтелекту, і він налякав людей своєю швидкістю та точністю.

Відповідну публікацію надали на порталі новин Британії «dailystar»

Заявлений як спосіб допомогти людям знайти себе в Інтернеті та захистити себе від «шахраїв, викрадачів особистих даних або людей, які незаконно використовують ваше зображення», PimEyes дозволяє вам знаходити зображення, що містять ваше обличчя, і нібито назавжди видаляти їх із веб-сайтів.

Він трохи схожий на інструмент зворотного пошуку зображень Google, але, мабуть, набагато складніший. Справа в тому, що він використовує ШІ для розпізнавання зображень, щоб легко вибрати ваше обличчя з натовпу.

PimEyes – це новий інструмент, який використовує розпізнавання облич
PimEyes – це новий інструмент, який використовує розпізнавання облич

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

"Обезьяна редкой породы": звезда Instagram Настя Покрищук в одних трусах испугала турков своим изуродованным лицом

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Це означає, що ви можете завантажити своє фото і використовувати його, щоб знайти будь-які бентежні старі фотографії або навіть випадкові знімки з натовпу.

Важливо відзначити, що цей інструмент не з дешевих.

Підписка на PROtect коштує колосальні 77,31 фунтів стерлінгів на місяць, а "Розширена" версія коштує 289,96 фунтів стерлінгів.

Однак це дасть вам доступ до необмеженого пошуку зображень, а також доступ до веб-сайтів, на яких розміщені фотографії.

Компанія, яка стоїть за PimEyes, стверджує, що це «ніколи не було і не є інструментом для встановлення особи або відомостей про якусь людину».

Натомість він розроблений, щоб допомогти людям знайти свої зображення на «загальнодоступних веб-сайтах».

Незважаючи на те, що PimEyes критикували як «жахливий», люди також хвалили його за покращення своєї конфіденційності в Інтернеті.

Одна з найвпливовіших осіб у Твіттері, Крістен Рубі, сказала: «Мені подобається PimEyes. Цей інструмент викликає суперечки, але це один із найкращих інструментів для пошуку тих, хто використовував мою особу без моєї згоди. Потім я надсилаю повідомлення про видалення. Це тривожно, але дуже цінно».