Користувачі соціальної мережі припустили, що великий зразок, знайдений на острові Болівар у Техасі, може бути інопланетними останками. Також вони припускали, що це кракен, морський їжак та багато іншого.

Цю інформацію розмістили на сайті Великобританії «dailystar»

Залишки з гострими зубами того, що виглядало як «інопланетянин», шокували любителів пляжного відпочинку після миття посуду у Сполучених Штатах.

Таємнича морська істота була сфотографована Бренді Артолл, чия подруга Патрісія Дюкот поділилася знімком на сторінці Bolivar Beachcombers у Facebook, залишивши людей здивованими.

Користувачі соцмереж прагнули поділитися своїми припущеннями про те, чим може бути великий екземпляр, знайдений на півострові Болівар у Техасі.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

«Це те, з чого зроблено кошмари», «Що за…? Ці зуби!», «Я не знаю, але я б точно не стала торкатися цієї штуки без рукавичок», - пишуть люди в соціальній мережі.

Великий екземпляр було знайдено на півострові Болівар
Великий екземпляр було знайдено на півострові Болівар

За словами наукового директора прибережного рибальства Марка Фішера, на зображенні показані зябра та зяброві дуги риби, "яку хтось, ймовірно, спіймав і обробив на філе".

"Перисті частини — це зябра, прикріплені до кісткових зябрових дуг. Шипи у верхній середині – це глоткові зуби", – сказав він.

Крім цього, експерти Департаменту парків та дикої природи Техасу погодилися з цим.

"Я не можу визначити вигляд, але, швидше за все, це велика спортивна риба", - заявив фахівець.

Джейс Таннелл, директор Національного естуарного дослідницького заповідника Місія-Аранзас та Інституту морських наук Техаського університету каже: "Я побачив це кілька днів тому і відразу подумав про риб'ячі зябра. Покопавшись ще трохи, вони виявились зябрами та частинами горла великої риби, ймовірно, морського окуня", - сказав він.