Співробітник Міністерства оборони США Шон Кіркпатрік, який очолює секретний військовий підрозділ, якому доручено вивчати спостереження НЛО, датовані 80 роками, має надати свідчення Конгресу. І вже є справжні сенсаційні новини.

Про це повідомляється на порталі «dailystar»

Офіційний представник Міністерства оборони США Шон Кіркпатрік, який очолює секретний військовий підрозділ, дасть свідчення Конгресу на публічних слуханнях у Вашингтоні, округ Колумбія, вже сьогодні.

У недавній науковій статті він припустив, що нещодавні невідомі об'єкти, помічені в небі, можуть бути інопланетними зондами з корабля-носія, надісланого для вивчення Землі.

Кіркпатрік розслідує 510 повідомлень про близькі контакти за участю пілотів Top Gun та інших військовослужбовців, починаючи з 1940-х років.

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Все новости

Очікується, що шановний професіонал у галузі науки та військової розвідки розкриє подробиці своїх висновків.

НЛО. Фото: скриншот mirror.co.uk
НЛО. Фото: скриншот mirror.co.uk

Також він очолює Управління Пентагону з вирішення аномалій у всіх областях (AARO), створене для вивчення повідомлень про спостереження НЛО.

Офіс був створений лише минулого літа, але вже отримав сотні повідомлень про невідомі аномальні явища (НАП) — нову урядову назву НЛО, і навіть від ВПС США.

У чорновому документі, написаному у співавторстві з професором Гарварда Аві Лебом, пара стверджує, що у нещодавніх повідомленнях про спостереження НЛО нібито кидають виклик фізиці. Так вони нібито можуть бути «зондами» позаземного «батьківського корабля».

Дослідники стверджують, що міжзоряні об'єкти, такі як сигароподібний «Оумуамуа», який вчені помітили, пролітаючим через галактику у 2017 році, «потенційно можуть бути батьківськими кораблями, які випускають безліч невеликих зондів під час свого проходу до Землі».

НЛО: скрін з відео YouTube
НЛО: скрін з відео YouTube

Ці гігантські міжзоряні апарати можуть скидати зонди, коли вони подорожують зірковими системами, як «насіння кульбаби». У звіті йдеться, що вони, використовуючи гравітацію Сонця, відокремлюють зонди, коли корабель-база пролітає повз.

Зонди можуть використовувати зоряне світло для «зарядки своїх батарей» та земну воду як паливо.

"Придатні для життя планети були б особливо привабливі для позаземних міжсередовищних зондів, здатних переміщатися між космосом, повітрям і водою", - пишуть автори у статті від 7 березня.