19 квітня над столицею України сталася загадкова подія. Незрозумілий спалах поставив на вуха все місто і навіть усю країну. Цей беззвучний спалах було видно навіть з території Білорусі, це доводять відеозаписи.

Ці відомості надали на сайті новин «itsider»

Після дивної події офіційні джерела, і не тільки почали говорити про те, що це було. Одні посилалися на роботу ППО, інші стверджували, що це НЛО, а треті казали, що це нібито падіння супутника NASA. Однак жодна з цих версій не була підтверджена. Саме через це українські журналісти звернулися до Головного центру спеціального контролю Державного космічного агентства України, щоб отримати коментарі щодо загадкової події. На їхню думку, найімовірніше це був метеорит.

Спалах над Києвом
Спалах над Києвом

«19 квітня 2023 року о 21:57 за київським часом інфразвуковими засобами ДЦСК на території України зареєстровано високоенергетичну акустичну подію. Розрахункове місце епіцентру вибуху знаходиться на Київщині», – заявили в повідомленні агентства у Facebook.

Популярні статті зараз

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

Все новости

Спалах над Києвом
Спалах над Києвом

Проте у Головному центрі спеціального контролю Державного космічного агентства України сказали, що інформація ще уточнюється.

Читайте також:

Адвокат прогнозує масштабну мобілізацію в Україні: "Братитимуть усіх поспіль"

Добігався: під Києвом затримали священика УПЦ МП із компрометуючими матеріалами