У столиці України співробітникам поліції довелося гнатися за нетверезою жінкою за кермом. Інцидент стався на Берестейському проспекті, коли поліція помітила Hyundai Tucson з пробитим колесом, який їхав дорогою.

Данную информацию предоставили на странице «Патрульна поліція Києва» в Facebook.

«Відео: нічна "гонитва" патрульних за водійкою з ознаками алкогольного сп'яніння Учора вночі, під час патрулювання на проспекті Берестейському, охоронці порядку звернули увагу на автомобіль Hyundai Tucson, який рухався з пошкодженим колесом. Інспектори намагались зупинити автомобіль, проте водій не реагував на спеціальні світлові та звукові сигнали й продовжував рух, маневруючи зі сторони в сторону по дорозі», - повідомляється у мережі.

Hyundai Tucson із пробитим колесом їхав Києвом
Hyundai Tucson із пробитим колесом їхав Києвом

Крім цього, було зазначено, що 44-річна жінка, яка сиділа за кермом автомобіля, таки зупинилася. Як виявилося, вона була нетверезою та з травмою голови.

Популярні статті зараз

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

«Зрештою, після нетривалого переслідування транспортний засіб зупинився. За кермом перебувала 44-річна громадянка, у якої поліцейські помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти огляд за допомогою Драгера кермувальниця відмовилась. Також під час спілкування патрульні помітили у жінки травму голови. Вона зізналась інспекторам, що впала за декілька хвилин до поїздки», - говориться у повідомленні.

Hyundai Tucson із пробитим колесом їхав Києвом
Hyundai Tucson із пробитим колесом їхав Києвом

Також повідомляється, що дамочці надали медичну допомогу самі співробітники поліції. Однак про звинувачення ніхто не забув, і на нетверезу жінку склали протокол ч. 1 ст. 130.