Помічено, як поліцейський повалив хлопчика на землю в середній школі. Це сталося після того, як 26 квітня між двома хлопчиками-підлітками спалахнула невелика сутичка.

Дану публікацію розмістили на порталі «dailystar»

Інцидент був знятий у середній школі Смітікрофт у Глазго в середу, 26 квітня, коли два підлітки побилися на вулиці.

Було помічено, як поліцейський схопив юнака, ім'я якого не може бути назване з юридичних причин. Він неналежним чином кинув його на землю, перш ніж сісти на нього зверху.

Поки він притискав 14-річного хлопця до підлоги, поліцейський сказав: "Ти збираєшся зробити це переді мною, так?"

Популярні статті зараз

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Все новости

Зображення: Daily Record
Зображення: Daily Record

Батько школяра, який ударився головою об асфальт, розповів про те, як його "нудило" після перегляду жахливих кадрів. Він подав офіційну скаргу до поліції Шотландії про передбачуване надмірне застосування сили.

41-річний батько сказав: "Коли я побачив відео, мені стало погано. Ви не очікуєте, що хтось зробить це навіть незнайомець на вулиці, не кажучи вже про те, що поліцейський зробить це з дитиною, особливо з вашою власною дитиною. Я знав, що це погано. Я просто не розумів, що це так погано. Це нудить до глибини душі. Ви не можете пояснити, чому хтось робить щось подібне. Він не що інше, як хуліган. На кадрах видно, як він дражнить мого сина, притискаючи його до землі. Він ніби намагався отримати ще одну реакцію. Я був дуже, дуже злий, що він зробив з дитиною".

Зображення: Daily Record
Зображення: Daily Record

Батько чотирьох дітей сказав, що він та його дружина були повідомлені про інцидент після телефонного дзвінка від іншого сина.

"Він був трохи блідим і враженим, як ви можете собі уявити. У нього боліла голова та шия. У нас була зустріч із директором школи, яка в основному була присвячена бійці. Ми сказали, що розуміємо, що терпимість до бійок є неприпустимою, і що б вони не вирішили зробити з самою боротьбою, ми підтримаємо її. Він сказав, що вони зберуть двох хлопчиків разом і розберуться у всьому. Потім поліція звинуватила мене та мого сина у порушенні громадського порядку".

Зображення: Daily Record
Зображення: Daily Record

Джерело в поліції сказало: "Навчання поліцейських полягає в тому, що вони повинні контрольованим чином опустити людину на землю. Тут було не так".