Вісім людей загинули і семеро зазнали тяжких поранень після того, як озброєний злочинець припаркувався біля торгового центру, перш ніж відкрити вогонь з автомата. Це спровокувало жахливу масову стрілянину.

Про це повідомляють на порталі «dailystar»

Представники громадськості робили покупки в торгових центрах Allen Premium Outlets у Техасі, США, 6 травня, о 15:36. Саме в цей час озброєний злочинець вийшов зі своєї машини та почав стріляти у тих, хто перебував на автостоянці.

Шестеро з цих людей померли одразу на місці, ще двоє пізніше померли від отриманих поранень у лікарні.

Ще семеро людей наразі лікуються від травм, четверо пацієнтів перебувають у стабільному стані, а троє перебувають у критичній хірургії, повідомляє New York Post.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

У Тиві рванула ТЕЦ: місто без опалення у сильні морози

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Все новости

Поліція підтвердила, що вони відреагували на масову стрілянину
Поліція підтвердила, що вони відреагували на масову стрілянину

Той, хто стріляв, був застрелений поліцейським, який на той час перебував у торговому центрі, реагуючи на інший інцидент. Офіцер "нейтралізував загрозу", почувши постріли.

Поліція публічно не оприлюднила жодної інформації про особи жертв, але очевидці стверджують, що бачили серед постраждалих дітей.

Медична міська охорона здоров'я також підтвердила CNN, що вони лікували жертв інциденту віком від 5 до 61 року.

Начальник поліції Аллена Браян Харві заявив на брифінгу для преси: «Ми вважаємо, що він діяв поодинці, і ми не віримо, що зараз існує ще одна загроза».

Озброєний чоловік відкрив вогонь на парковці біля торгового центру
Озброєний чоловік відкрив вогонь на парковці біля торгового центру

Відеозаписи, зняті на телефони та автомобільні відеореєстратори, тепер поширюються в соціальних мережах, на них видно людину, одягнену в чорне, з автоматом, що під'їжджає до стоянки і відкриває вогонь.

Повідомляється, що в даний час поліція обшукує будинок чоловіка, який стріляв у Далласі.

WFAA-TV також повідомило, що ФБР також бере участь у розслідуванні і зараз розмовляє з членами сім'ї стрільця через перекладача.