Жінка каже, що вона благала зберегти їй життя після того, як романтичне побачення з хлопцем привело її до лікарні з сильними опіками. Так, виникла потреба хірургічного втручання через вибух машини для приготування фондю.

Цю новину оприлюднили на сайті новин «dailystar»

28-річна Джуліана Маддейра була вдома в Бразилії і пробувала новий набір для фондю, коли пристрій спалахнув після того, як її бойфренд розпорошив надто багато алкоголю на полум'я. Її піжама сильно спалахнула.

«Він вважав, що все робить правильно, і, побачивши, що вогонь часто здавався нижчим, він наполегливо полив його гелевим спиртом, щоб збільшити полум'я та продовжити обід. Після того, як він зробив це багато разів, стався вибух. Вогонь наблизився до мене, і я побачила своє тіло у вогні, я могла тільки просити допомоги, я благала зберегти мені життя», - говорить Маддейра.

Джуліана Маддейра: скрін з мережі
Джуліана Маддейра: скрін з мережі

Популярні статті зараз

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Як із черствої Паски приготувати традиційну українську страву: просто і дуже смачно

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Серйозно вдарить по кишені: українцям повідомили, скільки доведеться платити за електроенергію

Все новости

У шоці Маддейра побігла в душ, щоб облитися холодною водою, але коли вона поринула, шкіра почала відвалюватися.

«Я гадки не мала, що відбувається, я побігла на кухню, загасила вогонь у раковині проточною водою, побігла в холодний душ, бо все ще відчувала, як моє тіло кипить», — сказала вона.

Хлопець Маддейри терміново доставив її до найближчої лікарні, де вони невдовзі усвідомили серйозність травм, коли її помістили у відділення інтенсивної терапії.

«Я була госпіталізована на 40 днів – 20 днів у відділенні інтенсивної терапії. Мені знадобилася 21 операція, мені наклали 150 швів, і в мене розвинулися панічні атаки», - каже дівчина.

За цей час у неї розвинулася інфекція, і вона майже втратила зір на праве око, що посилювалось її алергією на антибіотики та поганою реакцією на операції.

Джуліана Маддейра: скрін з мережі
Джуліана Маддейра: скрін з мережі

«У мене були жахливі реакції: застуда, лихоманка, тахікардія, панічна атака, біль та все разом. Це була суміш почуттів. Якось, коли я повернулася до відділення інтенсивної терапії, я побачила, як мій батько плаче, це мене зворушило, мій батько не плаче. Пізніше він сказав мені, що лікар сказав, що не знає, як я ще жива», - продовжила дівчина.

Хоча зараз Маддейра видужує, вона, як і раніше, страждає від низької самооцінки з-за рубців, а також відчуває панічні атаки, втрату пам'яті і слуху.