Через те, що Росія пішла повномасштабною війною на Україну, в нашій країні було запроваджено військовий стан. Це свідчить, що всі військовозобов'язані чоловіки до 60 років підлягають мобілізації. Саме через це зараз йтиметься про вручення повісток від працівників ЖЕКу.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «kontrakty»

Голова адвокатського об'єднання «Портний та партнери», адвокат Ростислав Кравець вирішив пояснити, чи можуть співробітники ЖЕКу роздавати повістки українським чоловікам.

Фахівець зазначив, що військкоматам неймовірно складно знайти кожного військовозобов'язаного чоловіка в Україні та вручити йому повістку.

«Саме тому іноді вони передають документи сільрадам, компаніям чи навіть ЖЕКам», – каже голова адвокатського об'єднання «Портний та партнери».

Популярні статті зараз

Гуманітарна місія команди ВО «Батьківщина»: підтримка військових та медиків

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

Одесские "герои" прикуривают от войны: директор Кузнецов и начальник начальник Савченко

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Все новости

Вручення повістки
Вручення повістки

Важливо повідомити, що якщо повістку вручає комунальник, це є законним. Однак слід звертати увагу на те, чи є у працівника ЖЕКу відповідна відомість.

Ростислав Кравець каже, що військовозобов'язаний при врученні повістки має поставити свій підпис, де є дата та час. Це буде підтвердженням того, що повістку вручено.

Однак якщо комунальники просто залишають повістку в поштовій скриньці, її можна проігнорувати. Це говорить про те, що немає жодного підтвердження того, що чоловік отримав повістку.