У мережі з'явилася дуже скандальна інформація про те, що один із ректорів Національної академії прикладних мистецтв у Києві Олександр Лубянський зчепився зі студенткою через мовні уподобання. Так, студентка не хотіла, щоб педагог викладав російською мовою, і через це Олександр Лубянський серйозно обурився. Він сказав, що нехай спілкується кожен як хоче, хоч англійською. Однак після того, як ректор висловив свою позицію, він порадив студентці забрати свої документи з академії.

Відповідну інформацію надала Емма Антонюк своєму акаунті в Instagram, посилаючись на докладні деталі скандалу.

"Ці записи мені надіслала підписниця Марічка Довгополюк. Якщо коротко: вона вступила до Національної академії прикладних мистецтв у Києві. Під час перших зборів каже, що ректор Олександр Лубянський запитав: хто проти, щоб я говорив російською? Марічка підняла руку. Реакцію педагога можна почути на записах", - повідомляє блогер у соціальній мережі.

Також можна почути й слова самого ректора, який пригрозив вигнати студентку нібито через «спекуляцію» через мову.

Важливо відзначити, що студентка каже, що вона нічого такого не зробила, проте дискусія продовжилася, і викладач Олександр Лубянський не збирався зупинятися.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Все новости

Скрін посту в Instagram
Скрін посту в Instagram

"Вона у своїй країні хоче українську мову. Так це і моя країна, я третє покоління в цьому місті, але рідну мову в мене - російську... Мовою не розмовлятимеш, взагалі розмовляй англійською! Ми до Євросоюзу йдемо, англійську треба знати Ти, мабуть, у школі погано вчилася, треба розуміти, як зі старшими розмовляти – тільки за тактовністю будь-якою мовою… Яка різниця, яку мову? Тому буде краще, якщо ти сама забереш (документи – ред.). я дуже зла пам'ятний, мене всі знають. Скандалісти нікому не потрібні", - продовжив педагог Київської академії.

Студентка сказала, що не розуміє те, що їй каже ректор, через що той ще більше розлютився.

Всі ці моменти та подробиці скандалу виразно чути на аудіозаписах, які виклала у мережу блоггерша Емма. Вона теж вирішила не мовчати і висловилася про те, що відбувається у своїй публікації в соцмережі.