Бабуся 77 років вийшла заміж на «церемонії мрії» у своєму будинку для літніх людей. Вона каже, що це було її «ідеальним шансом» зробити те, що може зробити її щасливою.

Про це повідомляється на закордонному порталі "dailystar"

Дороті «Дотті» Фіделі все життя мріяла про довге і щасливе життя, але тільки недавно виявила, що може зробити це самотужки.

Думаючи, що це звучить як чудовий шанс зробити те, що може зробити її щасливою, вона вирішила вийти заміж.

Вона спланувала кожну деталь свого особливого дня, включаючи прикраси, харчування та служителя, яким був керуючий домом для людей похилого віку Роб Гейгер.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Дороті «Дотті» Фіделі: скрін з відео
Дороті «Дотті» Фіделі: скрін з відео

Як тільки плани були погоджені, мати трьох дітей вийшла заміж за себе на незвичайному весіллі, яке відбулося в її будинку для літніх людей в Огайо, США, 13 травня.

В інтерв'ю WLWT вона сказала: "Це те, чого я завжди хотіла. Я хотіла вийти заміж і мати щасливе життя, але все пішло не так, і тепер я маю другий шанс зробити щось, що зробить мене щасливим. Я роблю тут якісь божевільні речі, просто щоб розсмішити людей. Коли я бачу їх усіх на смітнику, я одягаю одне зі своїх вбрань, одягаюся і спускаюся вниз, а вони посміхаються. Я прийшла сюди і сказала Робу: "Роб, ти одружишся зі мною. Він сказав: "Ти що?""

Дороті «Дотті» Фіделі: скрін з відео
Дороті «Дотті» Фіделі: скрін з відео

Але після того, як йому розповіли про плани, Гейгер був повністю за шлюб, описуючи Фіделі як неймовірну жінку, повну життя.

Того дня наречена була одягнена в білу сукню з довгими прозорими рукавами, прикрашеними квітковими деталями, зі срібним поясом і прикрашеною фатою на голові.

Загальна кімната будинку для людей похилого віку була прикрашена аркою з повітряних куль, двоярусним білим тортом, печивом у формі серця та бутербродами у формі весільних дзвіночків.

Пенсіонерка каже, що великий день був її мрією, проте це було не вперше, коли вона зв'язала себе одруженням.