Двоє чоловіків, які називають себе Майком Вільямсом, заявили, що їхнє татуювання на руці доводить, що вони обидва є однією і тією ж людиною з різних моментів часу.

Про це повідомили на порталі «dailystar»

Хлопці, які стверджують, що їх обох звуть Майкі Вільямс, стверджують, що вони варвари часу, які зустріли себе у минулому чи майбутньому, залежно від того, про кого з них йдеться.

Пара була показана у відео ApexTV на YouTube, де вони пояснили, що вони обидва один і той же чоловік, просто з різних часів.

Однак люди часто не вірять, що ця пара є однією і тією самою людиною, оскільки вони стверджують, що люди часто приймають їх за братів або навіть за батька та сина.

Популярні статті зараз

Як син закарпатського "лісового мафіозі" Юрій Сойма "пиляє" гроші на Івано-Франківщині

Royal Pay Сергія Кондратенка: зв’язки з російською 1xBet, санкції та скупка українських банків

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

Сім'я Урбанських: як розпустив щупальця одеський клан мафіозі

Все новости

Але вони стверджують, що у них є докази того, що вони одна і та сама людина, у тому числі той факт, що у них обох однакові татуювання.

У обох хлопців однакові тату на зап'ястях
У обох хлопців однакові тату на зап'ястях

Молодший Майк з сьогоднішнього дня пояснив: «Я прийшов додому з університету, я побачив старого Майка, що сидить у моєму кріслі. Я був страшенно наляканий. Я хотів утекти. Коли він назвав мене моїм прізвиськом, яким мене називали тільки члени моєї родини, тому що його мало хто знав, я просто завмер від подиву. До речі, хочете, щоб я надав вам докази, які остаточно переконає мене зрозуміти, що ця людина – я? Він це я. Просто із майбутнього. Коли мені було 18 років, я мав кіта, і я дуже любив цього кота. Я вирішив зробити це татуювання на руці».

Поки їхні обличчя були розмиті, а голоси замасковані, пара сиділа перед камерою, щоб пояснити історію про те, як один із них повернувся 2022 року з 2047 року.

У відео, яке набрало понад 6000 переглядів, майбутній Майк сказав: «4 січня 2047 року я ухвалив найважче рішення у своєму житті. Я взяв деякі свої винаходи, я взяв обладнання з майбутнього. Я поклав усе це у багажник. Я скопіював їхні результати, футбольні та баскетбольні матчі 2022 року, креслення та опис усіх моїх винаходів. Я взяв усе це із собою і вирішив повернутися у 2022 рік і віддати молодому собі все, що я мав із собою, і таким чином змінити все своє майбутнє. Я використав створену мною машину часу, але перед поверненням увімкнув функцію самознищення на машині поворотів і повернувся до 2022 року».