На території України було продовжено воєнний стан. Це свідчить, що українські військовозобов'язані чоловіки підлягають мобілізації. Однак останнім часом вноситься все більше різноманітних заборон, а повістки вручаються повним ходом. Чимало жителів України замислюються: чи можуть у Європейському Союзі внести заборону на в'їзд для українців призовного віку. Саме тому єврокомісар із внутрішніх справ Ільва Йогансон вирішила поспілкуватися з журналістами, щоб дати відповідь на тривожне запитання.

Цю інформацію надали на порталі новин «yaizakon»

«Для Євросоюзу всі українці, які прибувають у цей період як біженці, перебувають під парасолькою Директиви про тимчасовий захист (Temporary Protection Directive). Тому ми не зупинятимемо українців, які в'їжджають до ЄС», — публічно заявила Ільва Йогансон.

Граница Украины. Фото: скриншот YouTube
Граница Украины. Фото: скриншот YouTube

Крім цього, єврокомісар зазначила, що нікого з території Європейського Союзу не виселятимуть і не відправлятимуть проти його волі. Так, Європа не відвертається від України та її мешканців у такий непростий час.

Популярні статті зараз

Гральний бізнес заганяють у тінь: замість податків та донатів – хабарі та відкати

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

На превеликий жаль, повномасштабна війна в Україні продовжується, а ворог не збирається відступати. Проте весь цивілізований світ став на бік добра і всіма силами допомагає Україні відбиватися від окупантів та терору з боку РФ.