У мережі оприлюднили досить цікаву та досить тривожну інформацію щодо населення в Україні. Справа в тому, що з початку повномасштабного вторгнення РФ до України виїхало чимало українців за кордон. Однак зараз в Україні перебуває менше 30 мільйонів людей, а рівень офіційного працевлаштування впав до критичного. Про це повідомляється на сторінці «Український інститут майбутнього» у Facebook , посилаючись на нові дослідження.

«Населення України зараз – 29 млн людей: дослідження Українського інституту майбутнього. 8,6 млн українців виїхали за кордон і не повернулися в країну з початку повномасштабного вторгнення рф. Працюють лише 9,1-9,5 млн українців, а якщо відняти бюджетників, залишається близько 6-7 млн осіб. Вони і є «упряжка», яка везе на собі інших – 22-23 млн осіб», - підписано публікацію у соціальній мережі.

Скрин публікації з Facebook
Скрин публікації з Facebook

Крім цього, повідомляється про те, що якщо нічого не зміниться, ситуація повністю вийде з-під контролю в планах пенсійних виплат. Це все пов'язано з тим, що пенсіонерів може бути у рази більше, ніж працевлаштованих українців.

«Якщо нічого не змінювати, у перспективі кількох років пенсіонерів в Україні буде вдвічі більше, ніж працюючих», - попередили мешканців України.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Все новости

Варто визнати, що це досить тривожна статистика. До того ж, є відомості про те, що українські жінки за кордоном почали офіційно там працевлаштовуватися. Експерти вважають, що якщо повернеться бодай половина українських біженців, то це вже буде добре.