На превеликий жаль, окупанти продовжують терор в Україні. Днями вони знищили Каховську ГЕС, що стало справжньою катастрофою. Тисячі будинків були повністю затоплені, а люди ніяк не можуть покинути території під водою. Постраждала флора та фауна, а жахливі кадри із затопленням розривають душу. Наразі у мережі вирішили показати кадри з Херсонщини, які були зроблені вранці 8 червня 2023 року.

«Під водою вже 600 км² Херсонщини: головне з підриву Каховської ГЕС на ранок. З них 32% – правобережжя та 68% – лівий берег, – ОВА. Вранці середній рівень підтоплення становив 5,61 м. Білий дім: відповідальність за знищення ГЕС несе росія. МАГАТЕ: якщо рівень води у водосховищі опуститься нижче 12,7 м., ЗАЕС не зможе завантажувати з нього воду», - повідомляється у соціальній мережі.

Місто Гола Пристань
Місто Гола Пристань

Також, на превеликий жаль, є інформація про те, що ООН та Червоний Хрест ігнорують запити України щодо допомоги тим людям, які постраждали від катастрофи – знищення греблі.

«ООН та Червоний Хрест не відповіли на запити України щодо допомоги постраждалим від підриву дамби», - продовжується в повідомленні.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Час колекторів? Українці з боргами за комуналку потраплять до бюро кредитних історій

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

Все новости

Крім цього, українські експерти вважають, що після підриву Каховської ГЕС на Україну чекають катастрофічні наслідки. Вже було попереджено про те, що на півдні України може утворитися пустеля та відповідні умови клімату.