У мережі з'явилася важлива інформація для тих українців, які залишили територію України до початку жахливої ​​та кривавої війни. Зараз йтиметься про чоловіків, для яких є повідомлення з цієї нагоди.

Як відомо, є чимало українців, які поїхали за кордон до початку або першого дня повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Так от, такі люди, а найчастіше чоловіки, ставлять дуже цікаве питання: чи чекає їх покарання по поверненню на Батьківщину.

Справа в тому, що деякі люди вважають, що чоловікам, які залишили Україну, нічого не буде. Проте є й така категорія людей, яка вважає, що їм буде виписано штраф, чи ще щось гірше.

Граница. Фото: скриншот YouTube-видео.
Граница. Фото: скриншот YouTube-видео.

Зазначається, що, за словами юристів, чоловікам, які виїхали з України до початку війни чи першого дня вторгнення, нічого не буде. До початку війни жодних обмежень на виїзд з країни не було, а в перший день вторгнення РФ ще не було закону про те, що чоловіки віком від 18 до 60 років не можуть їхати за кордон.

Популярні статті зараз

У доньки столичного забудовника Ніконова знайшли російський паспорт

В гральній індустрії України новий гравець — онлайн казино Cosmobet

Зеленський підписав новий закон про пенсії для українців: що змінилося та чого очікувати

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Все новости

Також було сказано, що жодної адміністративної і тим більше кримінальної відповідальності у таких випадках не варто очікувати.

Граница. Фото: Reuters
Граница. Фото: Reuters

Юристи запевняють, що карати можуть лише у тому випадку, якщо чоловік з України вчинив правопорушення чи провину під час перетину кордону нашої держави.