Чоловік, який стверджує, що він є мандрівником у часі з 2609 року, заявив, що знає точну дату, коли роботи захоплять планету у своєму останньому попередженні в соціальних мережах.

Цю новину розмістили на порталі новин «dailystar»

Aqua Traveller, який розміщує повідомлення в Інтернеті під ім'ям користувача @aqua_time_traveller, залучив тисячі підписників у соціальних мережах. Він ділиться своїми зловісними попередженнями про майбутнє - від нових планет до стихійних лих.

Але у своєму останньому попередженні самопроголошений мандрівник у часі стверджував, що знає дати деяких майбутніх великих подій, включаючи точну дату повстання роботів.

Скрин посту з ТікТок
Скрин посту з ТікТок

Популярні статті зараз

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Все новости

У ролику, який набрав понад 2700 переглядів, він написав: "Ці великі події та їхні дати… 17 лютого 2103 року роботи офіційно збираються захопити світ".

Глядачі TikTok були спантеличені, коли вони звернулися до таємничого чоловіка, приголомшені попередженням.

Багато користувачів вважають сумнівними його заяви. Але інших користувачів стривожило інше попередження, дане в кліпі. У ньому йшлося, що "собаки вимруть 9 грудня 2046 року".

Так, ця загадкова людина говорила, що собаки нібито вимруть більш як через 20 років. Більшість користувачів соцмережі почала висміювати "мандрівника у часіу, але знайшлися й ті, кого він зацікавив.