Повідомляється, що лідер секти «Діти бога» Девіда Берга перед своєю смертю 1994 року нібито одружився з трирічною дівчинкою у віці 67 років.

Про це повідомляється на порталі «dailystar»

40-річній Серені Келлі було всього три роки, коли в дитинстві її віддали за дружину сумнозвісному 67-річному Девіду Бергу, лідеру апокаліптичного культу «Діти Бога» (COG).

Бази культу були сформовані по всьому світу, включаючи Філіппіни, Японію, а в 1969 близько 200 членів COG заснували колонію площею 425 акрів недалеко від міста-примари Тербер в Техасі, США.

Серена розповіла про своє жахливе дитинство
Серена розповіла про своє жахливе дитинство

Популярні статті зараз

Виробникам та фермерам оголосили головні вимоги та правила: Держекоінспекція провела важливу дискусію

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Батьки Серени приєдналися до похмурої групи на початку 1970-х років, коли її було засновано як християнську сім'ю, яка проповідує любов і світ.

Але з Бергом біля керма група незабаром стала зловісною, а члени культу часто зазнавали насильства.

Серена розповіла, що її віддала за дружину Девіду Бергу, також відомому як батько Девід, її мати Сара.

Девід Берг був засновником та лідером культу «Діти Бога»
Девід Берг був засновником та лідером культу «Діти Бога»

Серена сказала: «Я думаю, що найвідоміша історія з мого дуже раннього дитинства з Бергом була, коли я була віддана йому як наречена моєю матір'ю, тому вона привела мене до нього, коли мені виповнилося три роки. Вона посадила мене на коліна, він поцілував мене і сказав цілу промову про те, що я буду його назавжди, і в нас буде союз. Речі, які не мають сенсу для трирічної дитини.

Серена у дитинстві зі своєю матір'ю на Філіппінах
Серена у дитинстві зі своєю матір'ю на Філіппінах

На цьому трагічна історія жінки не закінчилася і вона додала: «Потім він дав мені обручку, і обручка було досить великою. Він сказав мені завжди носити кільце і знімати стрічку, коли я стану старшою, тому кільце завжди мені пасувало. Це дуже боляче, що він думав так далеко про майбутнє. Він уже був одружений з кількома іншими дівчатками-підлітками, я виявилася наймолодшою ​​у три роки. Були й інші дівчатка віком від 12 до 15 років, яким подарували обручку, це серце, яке тримають дві руки».

Бергу вдалося переконати тисячі своїх послідовників у тому, що наближається кінець світу і єдиний спосіб знайти порятунок — це секс.

Серене Келлі було лише три роки, коли її видали заміж у дитинстві
Серене Келлі було лише три роки, коли її видали заміж у дитинстві

Жінки мали зробити себе вільно доступними для будь-якого чоловіка. І тоді Берг видав одне зі своїх навчань – Закон Любові.

Вона стверджувала: «У будинку Берга я зазнавала великої кількості сексуальних наруг. У будинку Берга весь час були оргії, багато разів я залишалася одна, щоб тинятися по дому на самоті, тому що у вітальні будуть п'яні оргії».