Мешканців України вже неодноразово попереджали про те, що спеціальна група чиновників із законопроекту №8041 дійшла певного висновку. Як повідомляється, наразі є спеціальні критерії, згідно з якими обиратимуть платників для проведення податкових перевірок.

Окрім цього, народний депутат Ніна Южаніна заявила, що люди, які сплачують єдині податки першої та другої групи, отримають продовження мораторію на проведення податкових перевірок. Він триватиме ще деякий час.

Бизнес ждут новые проверки. Фото: скриншот youtube
Бизнес ждут новые проверки. Фото: скриншот youtube

«Крім того, на мою вимогу мораторій стосуватиметься не лише періоду з 24.02.2022 року, а й з 01.01.2022 року (якщо до засідання комітету не передумають). Велику «користь» для бюджету ці півтора місяці навряд чи принесуть, а ось підприємці внаслідок невключення зазначеного періоду до перевірених позбудуться зайвого головного болю», - повідомляє український чиновник.

Налоги для украинцев. Фото: скриншот Youtube-видео
Налоги для украинцев. Фото: скриншот Youtube-видео

Популярні статті зараз

Після Вишневого пішли за Краматорськом: як продовжують розкрадати кошти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Варто зазначити, що у військовий стан було введено масу «поблажок» для українців. Однак останнім часом усі ці «бонуси» починають скасовувати, і багато чого повертається на довоєнний рівень. Це все говорить про те, що українцям може бути ще важче.