Український державний та політичний діяч, президент України та Верховний головнокомандувач Збройних сил України з 20 травня 2019 року Володимир Зеленський зробив термінове звернення до мешканців України та до всього світу. Він попередив, що надійшла інформація, що російські терористи збираються підірвати Запорізьку атомну електростанцію.

На превеликий жаль, путінські окупанти продовжують залишатися на території України. Однак вони ніяк не припиняють своєї терористичної діяльності і цього разу збираються підірвати Запорізьку атомну електростанцію після знищення Каховської греблі.

Важливо відзначити, що Володимир Зеленський повідомив, що українська розвідка вже знайшла докази того, що саме окупанти підірвали Каховську греблю. Однак на цьому вони не мають наміру зупинятися і розвідка України попереджає, що російські терористи збираються підірвати і Запорізьку АЕС.

Володимир Зеленський: скрін з відео
Володимир Зеленський: скрін з відео

Також президент України наголосив на тому, що окупанти цілком свідомо знищили Каховську греблю. Так, цей терористичний злочин був навмисним та продуманим.

Популярні статті зараз

Як син закарпатського "лісового мафіозі" Юрій Сойма "пиляє" гроші на Івано-Франківщині

Дівчина хотіла вразити хлопця на першому побаченні і прийшла гола: він навіть не помітив

Gunzilla Александра Цоля и Влада Королева: подробности отмывания российских денег в Украине

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Все новости

Володимир Зеленський нагадав усьому світу, що Запорізька атомна електростанція є найбільшою в Європі. І саме на ній зараз окупанти тримають своє озброєння та військових, щоб прикриватися.

Також глава нашої держави підкреслив, що розвідка України має інформацію про те, що Росія розглядає терористичний акт на ЗАЕС, що спровокує величезний викид радіації на величезну відстань.

"Вони все приготували для цього", - каже Володимир Зеленський.