З'явилася інформація про те, що з початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України десятки тисяч українців вирушили на фронт. Однак до лав Збройних сил України надходять не лише чоловіки, а й жінки. Так, українські жінки є на передовій, і їхня кількість може ввести у ступор.

Справа в тому, що командувач Об'єднаних Сил генерал-лейтенант Сергій Наєв вирішив відправитися в соціальну мережу, щоб повідомити дивовижну інформацію. За його словами, у ЗСУ вже є чимала кількість жінок.

«З початку повномасштабного вторгнення в Україну російських окупаційних військ, до лав Збройних Сил України, за власним бажанням було призвано понад 11 тис. жінок. З першого дня війни жінки нарівні з чоловіками стояли у чергах до територіальних центрів комплектування, щоб приєднатися до захисту Батьківщини», - повідомляє командувач Об'єднаних Сил.

Також він повідомив, що зараз у Сухопутних військах проходить службу понад 16 тисяч українок, у Повітряних силах – від 7 тисяч жінок, у Військово-морських силах приблизно 2 тисячі, навіть у Десантно-штурмових військах є українки – близько 1 тисячі осіб. Також у Силах територіальної оборони можна нарахувати понад 3 тисячі жінок. Однак це далеко не все, оскільки є й інші складові сили оборони України.

Популярні статті зараз

Виробникам та фермерам оголосили головні вимоги та правила: Держекоінспекція провела важливу дискусію

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости