Військовий стан в Україні триває. У зв'язку з цим з'явилося нове оголошення, в якому йдеться про те, що чоловікам у столиці України необхідно з'явитись у військкомати протягом 10 днів. Ця заява була оприлюднена 22 червня.

Про це повідомляється в мережі, посилаючись на нові документи, присвячені мобілізації в Україні.

«Загальна мобілізація: у Києві чоловікам треба з‘явитись у військкомати у 10-денний термін. Вимога стосується усіх військовозобов'язаних, які раніше не отримували персональних повісток або мобілізаційних розпоряджень. Також заборонено змінювати місце проживання без дозволу ТЦК», - повідомляється у мережі.

Мобілізація в Україні, видача повісток
Мобілізація в Україні, видача повісток

Однак це далеко не все, оскільки є уточнення, що ця процедура проводитиметься лише в одному з київських районів. Але є велика ймовірність того, що це торкнеться й решти столиці України.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

«У документі говориться лише про Оболонський район столиці, але це ж саме може бути і в інших районах міста. Основна мета цього наказу – повторне оповіщення військовозобов’язаних для їх подальшої явки до ТЦК для уточнення їхніх військово-облікових даних», - продовжили в мережі.

Крім цього, полковник СБУ вже говорив про те, що є ймовірність того, через війну в Україні, що затягується, знижуватимуть призовний вік. Так, цілком імовірно, що почнуть мобілізувати молодих людей з 23, або навіть з 20 років. Такий сценарій є реальним, якщо війна затягнеться ще на більший термін.