Ось уже другий рік триває кривава та жорстока війна на території України, яку розв'язала РФ. Чимало українців думають: коли ж закінчиться цей жах? Саме тому президент України Володимир Зеленський нещодавно озвучив свою думку та розповів про перспективи закінчення війни та що буде з Україною надалі.

Цю інформацію розмістили в мережі, посилаючись на заяви Володимира Зеленського.

Президент України сподівається та вірить у те, що війна з Росією може закінчитися вже цього року. Він дав відповіді на найважливіші питання і, у зв'язку з цим по соціальних мережах, розлетілася інформація про те, що Україна може перемогти у війні вже цього року, після чого вступить до Європейського Союзу.

Военный ВСУ. Фото: скриншот youtube-видео
Военный ВСУ. Фото: скриншот youtube-видео

«Україна переможе у війні з РФ протягом року, – Зеленський. Глава держави додав, що є «абсолютна єдність» у тому, що Україна також вступить до Євросоюзу», - повідомляється у соціальній мережі.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Микола Томенко пояснив, що таке інститут застави: "Індульгенція для ВІП-українців та обіцянка Зеленського"

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

Все новости

Скрін посту з Telegram
Скрін посту з Telegram

Крім цього, Володимир Зеленський торкнувся і теми вступу України до ЄС після закінчення війни.

«І достеменно все всім зрозуміло: у нас уже абсолютна єдність, що Україна буде членом Європейського Союзу. Це абсолютно справедливо: Україна боролася за таке недалеке майбутнє для себе бути рівноправним членом ЄС, альянсу безпеки та незалежною державою», - сказав президент України.