Україна готується до запуску нової послуги «єБронірока» у популярному додатку «Дія», який є спільним проектом Мінекономіки та Мінцифри. Основна мета цієї послуги – надати компаніям можливість резервувати співробітників, які займають важливі посади у критичній інфраструктурі чи оборонному секторі.

Відповідну публікацію розмістили на сайті «tehnofan»

Процес використання послуги «єБроніроку» буде спрощений для компаній. Кожна компанія матиме свій офіс у системі, де вони зможуть вносити необхідні дані, такі як військово-облікова спеціальність та відомості про співробітників. Потім необхідна інформація автоматично витягуватиметься з податкової служби та Пенсійного фонду, що робить процес бронювання для компаній практично автоматичним.

Приложение "Дия". Фото: скриншот YouTube-видео.
Приложение "Дия". Фото: скриншот YouTube-видео.

Електронний документ, згенерований сервісом «єБронірока», міститиме QR-код, а також може бути роздрукований як підтвердження бронювання. Очікується, що послуга почне працювати наприкінці цього року.

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Володимир Манукян: як кримінальний авторитет часів Януковича побудував бізнес на спекуляції та вимаганні

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Крім того, повідомляється, що понад півмільйона призовників в Україні отримали бронетехніку з мобілізації. Це говорить про те, що країна вживає заходів щодо зміцнення обороноздатності та забезпечення готовності своїх збройних сил.