З 1 серпня України продовжується призов до Збройних Сил України. Нещодавно Верховна Рада змінила правила відстрочення мобілізації.

Цю інформацію розмістили на порталі « hvylya »

Раніше на відстрочку могли претендувати особи, які мали чоловіка, один із батьків або батьки чоловіка мали інвалідність І або ІІ групи. Однак нове правило тепер вимагає, щоб відстрочку можна було отримати лише у тому випадку, якщо в сім'ї немає інших людей, здатних інвалідами.

Крім того, очікується через силу закону, що дозволяє призовникам добровільно мобілізуватися. Військовослужбовці, термін служби яких минув, термін їх військової служби спливав понад встановлений термін, що викликає порушення щодо переведення в підвищену мобілізацію, якщо вони прослужили не менше шести місяців в умовах попереднього ув'язнення.

Повістка: скрін з мережі
Повістка: скрін з мережі

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

Все новости

Також було внесено поправки до постанови, яка регулює відстрочку на призов на військову службу. Області, що становлять відстрочку, розширено, надають деяким людям ширші можливості застосування на відстрочку.

Повістка може вручатися особисто призовникам для підписки за місцем проживання або в місцях, де є місце розпорядження начальника районного/обласного ТЦК. До видів повісток належить повістка для уточнення даних для уточнення передбачуваного призову, стану здоров'я, місця роботи. Існує також повістка для проходження військово-лікарської комісії, яка потребує медичного огляду для визначення придатності, непридатності або обмеженої придатності для військової служби. Нарешті, наказ про заклик видається призовнику після успішного проходження його медичного огляду та визнання придатним у військовій службі.