Наприкінці липня депутати Верховної Ради (парламенту України) проголосували за продовження військового стану та загальної мобілізації ще на 90 днів. Це продовження означає, що ці заходи діятимуть з 18 серпня по 15 листопада 2023 року. Це рішення стало восьмим продовженням з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Дану публікацію розмістили на сайті «zn»

У цей період українські чоловіки віком від 18 до 60 років отримують повістки на потенційну військову службу. До лав Збройних Сил зобов'язані вступити ті, хто визнаний військово-медичною комісією, придатним до військової служби і не має поважних причин для відстрочення.

Вручення повістки на роботі
Вручення повістки на роботі

Українські військові нині мають значну потребу в різних фахівцях. Це включає потребу в кадрах різних військових спеціальностей, таких як піхота, оператори танків, артилеристи, пілоти і десантники. Різні освітні центри обслуговують ці спеціальності, і людей направляють у відповідні центри залежно від обраної області.

Популярні статті зараз

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Питання цивільного захисту населення розглянули на нараді Президента з обласними керівниками

«Договорняки» ПРАТ «ДІПРОЗВ'ЯЗОК» з ДСНС по схематозу впровадження системи оповіщення

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Все новости

Мобілізація в Україні
Мобілізація в Україні

Військовослужбовець Збройних Сил України капітан Валерій Прозапас наголосив на гострій потребі у призові на військову службу. Він наголосив на важливості наявності добре структурованого плану мобілізації. Він також наголосив, що навіть у вік передових технологій та сучасного озброєння людський фактор залишається вирішальним у війні. Незважаючи на проблеми, важливо, щоб люди були поінформовані про те, що більшість призовників зрештою служитимуть у Збройних силах, оскільки вони є життєво важливим компонентом оборонних зусиль країни.