От не перестаю дивуватися патріотичному невігластву багатьох правдивих і патріотичних українців.

Нам ледь вдалося переконати їх, що «коренные киевляне»-україножери не повинні бути представлені в публічному просторі УКРАЇНСЬКОЇ СТОЛИЦІ. Бо тисячі російських НКВДістів та іншої наволочі, яка репресувала та розстріляла українську еліту Києва, згодом заселилися у їх квартири, а їхні діти і внуки проголосили себе «коренными киевлянами». І всі вони, як і булгакови, зневажали все українське: від нашої мови, історії та культури до нашої Держави.

Так от знову почалася патріотична істерія, про майже «українського націоналіста» Чайковського і його прадіда-діда козацького роду. Вже підготовлені десятки експертних висновків, де переконливо доведено, що за НАЦІОНАЛЬНОЮ, МОВНОЮ і ТВОРЧОЮ САМОІДЕНТИФІКАЦІЄЮ - Чайковський правдивий РОСІЯНИН. Але «фанати китайських грошей» із консерваторії продовжують знаходити все нових оборонців «козака-Чайки» вже із числа давніх українських патріотів. Не хочу знову повторювати очевидну для освіченої людини істину, що не можуть бути в КУЛЬТУРНОМУ ПАНТЕОНІ УКРАЇНИ особи, які ПРИНЦИПИВО використовували лише російськомовні тести у своїй творчості й несамовито захищали «единую и неделимую Российскую империю». Вони шанували і любили не Україну, а МАЛОРОСІЮ, куди приїжджали насолодитися нашою природою, смачно поїсти і зустрітися зі своїм коханцем. Я вже мовчу про той факт, що сьогодні музика Чайковського стала символом путінської Росії у всьому спортивному світі.

Тому ще раз наголошу:

до нашої національної історичної та культурної спадщини треба відносити тих діячів, які поважали українців як самостійну націю, шанували її культуру, історію та мову, визнавали право на самовизначення.

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Все новости

А УКРАЇНОЖЕРІВ-кагановичів, які народилися на Київщині чи булгакових з Києві нехай заберають на Росію, бо нам ЧУЖОГО не ТРЕБА!

Славу Богу, що у нас своїх КЛАСИКІВ вистачає!