Станом на 19 вересня українські газосховища досягли обсягу 14,7 млрд. кубометрів газу. Про це повідомив у Facebook голова АТ "Нафтогаз України" Олексій Чернишов.

Дану новину опублікували на сайті «censor»

Чернишов підкреслив, що група "Нафтогаз" успішно виконала доручення уряду щодо підготовки до майбутнього осінньо-зимового періоду 2023/24 року, накопичивши цей обсяг газу до 1 листопада терміну початку опалювального сезону.

"Група Нафтогаз достроково виконала розпорядження Кабінету міністрів щодо підготовки до осінньо-зимового періоду 2023/24 року – до 1 листопада накопичити цей обсяг для проходження опалювального сезону", – зазначив він.

Отопительный сезон в Украине. Фото: скриншот Youtube-видео
Отопительный сезон в Украине. Фото: скриншот Youtube-видео

Популярні статті зараз

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Все новости

Крім того, компанія продовжує роботу зі збільшення видобутку та закачування газу до газосховищ. Чернишов зазначив, що "Нафтогаз" зараз сягає найвищих темпів буріння за останні 15 років. 2023 року група запустила 54 нові свердловини, що забезпечило щоденний видобуток газу в країні на рівні 52,7 мільйона кубометрів.

Ці зусилля мають вирішальне значення для забезпечення стабільного та достатнього постачання газу в зимовий період в Україні.

Нагадаємо, що буде 20-відсоткова надбавка до пенсії: які українці отримають

Раніше «Акценти» повідомляли, що буде "справедлива індексація": пенсіонери можуть розсувати кишеню ширше. Влада втішила реформою пенсій

Як повідомляли «Акценти», дослідники відкопали могилу дитини-вампіра: сковані ноги та обличчям донизу