Єдиний електронний реєстр призовників в Україні "Оберіг" вже працює та постійно поповнюється інформацією, повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. Він також зазначив, що Міністерство статистики очікує на думку та бачення нової команди Міністерства оборони щодо цієї системи.

Про це повідомляє «espreso»

Федоров наголосив, що «Оберіг» — це закрита система із захищеною мережею. Вжито необхідних заходів безпеки, продукт добре захищений і не має ознак потенційних уразливостей. Він також зазначив, що, незважаючи на те, що він використовувався під час повномасштабної війни протягом понад півтора року, жодних витоків конфіденційної інформації не сталося.

Мобілізація в Україні
Мобілізація в Україні

"Це закрита система, яка має власний захищений контур. Усі вимоги (захисту – ред.) до неї витримані. Це досить захищений продукт, який немає натяків на можливість бути вразливим. І ми бачимо, що за півтора роки повномасштабної війни немає витоку сенситивної інформації", - заявив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Популярні статті зараз

Виробникам та фермерам оголосили головні вимоги та правила: Держекоінспекція провела важливу дискусію

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

Все новости

Щодо електронного реєстру призовників «Оберіг», то на даний момент він заповнений більш ніж на 90%. Однак залишається питання про сервіси, які будуть побудовані на цій платформі, та їх конкретні функції.

Нагадаємо, "ситуація дуже серйозна": українців готують до плачевного сценарію

Раніше «Акценти» повідомляли, чи будуть шквали та дощі: в Україні сильно зіпсується погода

Як повідомляли «Акценти», про це навіть не здогадувалися: як підвищити свої пенсії