Приховування грошей у квартирі може бути розумним запобіжним заходом, але дуже важливо ретельно вибирати місця для схованок. Злодії часто вміють швидко знаходити загальні укриття. Ось деякі місця, як повідомляє «ТСН», яких слід уникати, ховаючи гроші, оскільки грабіжники часто перевіряють їх насамперед:

Книги.

Хоча ховати гроші між сторінками книги може здатися розумною ідеєю, злодії часто вдаються до простого викидання книг із полиць. Коли вони це зроблять, книга зі схованими грошима, швидше за все, відкриється.

Місця з безладдям.

Приховування цінностей серед куп сміття може бути безпечним, але грабіжники добре розуміють цю логіку. Вони можуть розпочати пошуки у цих місцях, оскільки знають, що це звичайна тактика.

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Побутова техніка.

Велика побутова техніка, така як холодильники, морозильники чи пилососи, не є найкращим місцем для зберігання грошей. Злодії можуть заглянути всередину або навколо цих приладів, і немає жодної гарантії, що гроші залишаться захованими.

Ванна та туалет.

Злодії зазвичай оглядають такі місця, як кришки бачків унітазів, де деякі люди ховають гроші. Вони також знають про полиці у ванній та такі предмети, як пляшки шампуню. Хоча ці місця можуть здатися безпечними, досвідчені грабіжники швидше за все їх перевірять.

Вентиляція та настінне оздоблення.

Крадії часто перевіряють такі предмети, як картини, дзеркала та килими, а також системи вентиляції. Це одні з найгірших місць для зберігання цінностей.

Одяг.

Крадії ретельні і можуть обшукати всі ваші речі, навіть брудна білизна. Кишені на одязі, шкарпетках та спідній білизні не є безпечними місцями для зберігання грошей. Не використовуйте старе взуття, одяг, гаманці та сумки, тому що їх можна викинути.

Кухонні банки з пластівцями.

Зберігання грошей у банках із пластівцями на кухні може здатися непомітним місцем, але це поширений вибір серед грабіжників. Ці контейнери можна швидко відкрити.

Під матрацом.

Сховати гроші під матрацом – класичний, але ризикований вибір. Злодії часто піднімають матраци, прорізають чохли та обшукують м'які меблі. Це не безпечне укриття.

Вибираючи місце, де можна заховати гроші, краще вибирати менш очевидні місця, які грабіжники не часто перевіряють. Подумайте про купівлю сейфа або використання надійного, добре замаскованого домашнього сейфа, щоб ефективно захистити ваші цінності.

Нагадаємо, хороша допомога в опалювальний сезон: як оформити та отримати виплати

Раніше «Акценти» повідомляли, що українцям гордо заявили, наскільки зросла середня зарплата за рік: чи так це?

Як повідомляли «Акценти», "боятися безглуздо": у військкоматі зробили термінову заяву