За прогнозом метеоролога Наталії Діденко, найближчими тижнями в Україні очікується помітне зниження температури. Про це повідомляє «kontrakty» з посиланням на посаду Діденка у Facebook. Значне зниження температури, а нічні температури досягнуть близько нуля градусів за Цельсієм, очікується наприкінці наступного тижня, зокрема з 17 по 18 листопада.

У короткостроковій перспективі зниження температури пов'язують із циклоном, який, за прогнозами, прийде 8 листопада, а до 9 листопада його охолодний вплив пошириться на більшу частину України.

«У середу в Україні зміниться погода! До нас прилетить циклон, а також залучить атмосферні фронти – це із серії "дай мені та моїм дітям"))», - каже синоптик.

Крім цього, Діденко додала: «Сирільніше зниження температури повітря (вночі до "нулів") передбачається наприкінці наступного тижня, з 17-18 листопада».

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Варто зазначити, що у жовтні у деяких частинах України вже спостерігалися снігопади та заморозки. Карпатський регіон, зокрема, відомий ранніми снігопадами. Сніг та морози не є чимось незвичайним для Карпат і можуть статися вже у жовтні. 9 жовтня у регіоні стояли заморозки, а 17 жовтня навіть трапилася справжня хуртовина.

Ця інформація служить нагадуванням жителям про необхідність підготуватися до майбутніх холодів та вжити необхідних запобіжних заходів з наближенням зими.

Нагадаємо, важливо знати кожному: заблокують вашу банківську картку будь-якої миті

Раніше «Акценти» повідомляли, удар по переселенцям: допомоги більше не буде

Як повідомляли «Акценти», "плануємо зниження пенсій": депутат вразив нещасних пенсіонерів