Прогноз погоди на грудень в Україні показує особливо безсніжний період із діапазоном температур від 11 до 13 градусів морозу. Очікується, що у таких ключових містах, як Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Харків, Ужгород, Луцьк та Чернігів протягом місяця спостерігатимуться різні температурні режими.

Дану публікацію розмістили на сайті «apostrophe», посилаючись на прогнози «wisemeteo»

Очікується, що у Києві не буде снігу: на початку грудня температура опуститься до мінус 10, а у новому році очікується потепління, що сягає 4 градусів. У Львові на початку місяця прогнозується невеликий сніг, а на кінець грудня денна температура поступово підніметься до 11-13 градусів тепла.

Мінусова температура в Одесі очікується лише на початку місяця, вдень мінус 4 до 10 градусів, снігу не прогнозується. У Дніпрі на початку місяця очікуються морози мінус 7, але снігопаду не прогнозується. Ближче до кінця грудня, денна температура прогнозується до +8.

У Харкові на початку грудня, ймовірно, буде температура мінус 8, при цьому снігопаду не очікується. В Ужгороді температура коливатиметься від мінус 3 до плюс 6. У Луцьку на початку місяця очікується 10-градусний мороз, до кінця грудня перейде до 9-градусного тепла, очікується невеликий сніг.

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

У Чернігові щонайменше третина місяця прогнозується невеликий снігопад, починаючи з мінус 11 на початку та досягаючи до 8 градусів тепла до кінця грудня.

Нагадаємо, чиновникам змінять зарплати: Кабмін уже ухвалив рішення

Раніше «Акценти» повідомляли, в Україні скасують заклик: було ухвалено історичне рішення

Як повідомляли «Акценти», власників свійських тварин попередили: що на них тепер чекає і до чого готуватися