Різдвяна погода в Україні очікується холодна, з мінусовою температурою вночі та нульовою температурою вдень. Наразі такі дані повідомляють синоптичні сайти.

Про це повідомляється на порталі новин «newsyou»

На тижні до 17 грудня погода буде мінлива: вночі невеликі заморозки, вдень позитивні значення. Відносно теплі температури очікуються у Закарпатській області та південних регіонах України.

Помітніша тенденція похолодання прогнозується у третій декаді місяця. Після 20 грудня очікується посилення нічних заморозків, що досягають -10 градусів тепла, а денна температура становитиме від нуля до +3 градусів тепла.

Зима в Украине
Зима в Украине

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Все новости

Погода на Різдво, яке відзначають 25 грудня, очікується морозною, і з цього періоду очікується збільшення кількості снігопадів по всій Україні. Згідно з прогнозом AccuWeather, новорічний тиждень загалом буде холодним та дощовим.

У перший день Нового 2024 року температура трохи підвищиться, а спочатку обіцяний сніг 30 та 31 числа може змінитися сумішшю снігу та дощу. Однак на крайньому заході та півночі України утримається прохолодніша погода. Загалом рекордні морози не прогнозуються до кінця грудня, але очікується загальна тенденція похолодання.

Нагадаємо, яка пенсія у Великій Британії? Ви втратите свідомість

Раніше «Акценти» повідомляли, Олексій Суханов згадав про предків із Росії та зірвався: "Імпотенти"

Як повідомляли «Акценти», позбавлять субсидій холодної зими: які українці в зоні ризику