Українська співачка Анастасія Приходько приголомшила зізнанням, що через нардепа Петра Порошенка їй анулювали американську візу.

Саме через це виконавиця не може поїхати до Сполучених Штатів з гастролями. Про це Приходько розповіла в програмі "Слава+". Артистка пояснила, що колишній президент України таким чином помстився їй:

"До Америки я зараз не можу поїхати, бо в мене забрали візу. Завдяки Петру Олексійовичу Порошенку. Після суду, коли я виграла, в мене анулювали американську візу. Щоб помститися мені. Одним дзвінком це вирішується", - поділилася Приходько.

Порошенко. Фото: скриншот youtube-видео
Порошенко. Фото: скриншот youtube-видео

Вона пригадала, що минулого року мала летіти до США, аби виступити на концерті до Дня Незалежності України, втім артистку зняли з літака і зазначили, що вона не може виїхати на територію Сполучених Штатів:

Популярні статті зараз

Гральний бізнес заганяють у тінь: замість податків та донатів – хабарі та відкати

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Все новости

"І я потім дізналась, що візу у мене забрали одразу після того, як я виграла суд. Гроші він теж не перевів і компанії його повністю рахуються банкротами", - додала Приходько.

Нагадаємо, що конфлікт між Анастасією Приходько та п'ятим президентом України Петром Порошенком стався 2018 року. Тоді співачка розповіла, що на той час кандидат у президенти Порошенко обманом зняв її у своєму передвиборчому ролику. Артистка не давала згоди брати участь у зніманнях цього політичного ролика.