Популярний український співак, знаменитий артист, відомий як Вєрка Сердючка Андрій Данилко, вирішив розповісти, чому президенту України Володимиру Зеленському не дали виступити у фіналі "Євробачення-2023".

Цю новину опублікували на сайті "ТСН", посилаючись на пряму промову відомого українського співака.

Насамперед Андрій Данилко зазначив, що всі підтримують Україну. Проте організатори "Євробачення" не хочуть мати справ із політичними проявами, оскільки це шоу створено, щоб об'єднувати людей.

"Вони ж не те, що не підтримують. Я розумію, що у них своя програма. Це фестиваль, де вони намагаються об'єднувати людей, не порушувати якісь теми. Не знаю, чи правильно це не правильно. Але, такий час", – каже відомий артист.

Андрей Данилко. Фото: скриншот YouTube-видео
Андрей Данилко. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Высоко подняла юбочку и засветила полосочку на колготах: бесстыжая Maruv без белья показала стиль крольчихи

Все новости

Окрім цього він зазначив, що організатори "Євробачення-2023" просили його виступити у грандфіналі з його легендарною піснею "Lasha Tumbai".

"Вони дуже нас люблять, але: "Андрію, у нас прохання, щоб був той текст, який був у 2007 році". З іншого боку, вся росія почула, так нав'язали, почула - Russia, goodbye у 2007-му", - продовжив співак із України.

Варта нагадати про те, що Вєрка Сердючка представляла Україну на конкурсі "Євробачення-2007", де артист посів друге місце.

Важливо відзначити, що у мережі ходила маса чуток про те, що Володимиру Зеленському нібито відмовили у тому, щоб він виступив у фіналі "Євробачення-2023". Однак в офісі президента України офіційно заявили, що повідомлення про виступ Володимира Зеленського у фіналі "Євробачення-2023" не є правдивими.