Популярна українська артистка KAZKA вразила своїм виступом та зовнішністю у Токіо. Головна вокалістка гурту, Олександра Зарицька, вразила своїх шанувальників результатами свого приголомшливого схуднення.

Відповідну інформацію та кадри знаменитості опублікували на порталі «ТСН»

Нещодавно колектив дав концерт у столиці Японії, Токіо, де вони виступили разом із відомою японською суперзіркою Сугізо. Артист активно підтримує Україну. Сугізо, який також є скрипалем та гітаристом рок-гурту Luna Sea, відомий своїм продюсерським талантом та створенням музики для відомих аніме-серіалів, таких як "Зошит смерті", "Наруто" та інші.

Скрін посту Олександри Зарицької
Скрін посту Олександри Зарицької

Скрін посту Олександри Зарицької
Скрін посту Олександри Зарицької

Популярні статті зараз

Благодійний фонд молодіжної ініціативи "Надія" зібрав понад 700 тисяч гривень для захисників з 119 бригади ТрО

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

KAZKA та Сугізо дали спільний концерт у Токіо, представивши свою нову спільну композицію "Peace and Love", реліз якої очікується найближчим часом. Проте, окрім виступу, Олександра Зарицька також показала, як проводить вільний час у Токіо та здивувала своїм новим зовнішнім виглядом. Вона значно схудла, і, як вона раніше розповідала, змогла скинути 20 кг. Співачка ретельно стежить за своїм харчуванням і регулярно займається спортом, щоб досягти таких приголомшливих результатів.