"Ми в ГО «НОН-СТОП» вважаємо вільну і відповідальну журналістику невід'ємною складовою права громадян на отримання правдивої неупередженої інформації. Неухильне дотримання Закону, повага до гідності людини, якість і професійна глибина — засадничі принципи наших журналістських розслідувань".

На перший погляд все чесно і красиво, але... Керівник НОН-СТОПу спершу взяв вектор на боротьбу, звісно ж, з корупцією, але правда така: наїзди, спекулювання фактами, а головне - все без будь-якого роду доказової бази. Автори такого роду матеріалів готують "страву", заправляючи її вигідним їм "соусом". Щоб післясмак був таким, як треба. Треба кому? Замовнику - хазяїну, папі.

А замовник - дуже відома для Харкова людина. Український бізнесмен, громадській діяч та, навіть, меценат: Володимир Манукян. Принаймні так про нього подають інформацію офіційні джерела.

Володимир Манукян родом з Єнакієво - Донеччина. В певних кругах його називають кримінальним акторитетом часів Януковича. Щоправда, з початку війни і після втечі легітимного він перебрався до Харківщини. Тоді на пару зі своїм партнером - Вадимом Казарцевим на прізвисько "Князь" почали провертати свої справи. Мова йшла про перерозподіл впливу.

Влітку 2016 року тодішній міністр МВС Арсен Аваков заявив, що в Харкові дійсно "активізувалися" два угрупування на чолі із Володимиром Манукяном та раніше засудженим до 12 років позбавлення волі за скоєння вбивства (відбував покарання в колонії Донецька) Вадимом Казарцевим на прізвисько "Князь". Більше того, ці хлопці, підкреслив глава Міністерства Внутрішніх справ, діяли під дахом верхівки ОДА, яку на той час очолював Ігор Райнін - про це пише Детектив INFO в статті "Криваве полювання в Харкові":

Популярні статті зараз

Українським пенсіонерам змінять дату отримання пенсій? У ПФУ дали важливі роз'яснення

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

Андрій Лопушанський поклав життя на пограбунок країни: історія депутатського успіху

Все новости

"Подейкують, що поява очолюваного ним "десанту з Донбасу" саме на батьківщині філософа Григорія Сковороди була "санкціонована" представниками влади. Нібито "зелене світло" ці державні мужі надали "донецькому криміналітету", аби за його допомогою схилити шальки терезів на свою користь у процесі перерозподілу сфер впливу безпосередньо на Харківщині.

Опосередковано цей факт визнавав навіть міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Влітку 2016 року він заявив журналістам, що в Харкові дійсно "активізувалися" два угрупування на чолі із Володимиром Манукяном та раніше засудженим до 12 років позбавлення волі за скоєння вбивства (відбував покарання в колонії Донецька) Вадимом Казарцевим на прізвисько "Князь"."

На фото - Манукян разом із цивільною дружиною та соратницею Райніна Юлією Світличною на стадіоні спостерігають за футболом.

Тоді їх корупція не цікавила, тоді вони її очолювали. Та й поруч - найголовніші того часу силовики Харківщини: прокурор Харківської області Юрій Данильченко і глава СБУ Харківщини Андрій Носач. Обидва лишились цих посад в 2019 році.

Манукян - дуже непроста фігура. Він той, для кого закони не писані. Все максимально приховано подалі від людських очей. Наприклад, якщо говорити хоча б про агробізнес.

У 2018 році Володимир Манукян створив фінансову компанію «МАГМА КАПІТАЛ», яка почала активно інвестувати у підприємства у сфері сільського господарства та переробки зерна.

Щоправда, у цьому досьє і слова не буде про реальну правду, як Манукян свій агробізнес створював через рейдерські захоплення. Немає і про те, що слід Манукяна простежується і в багатьох замахах та резонансних вбивствах, що були скоєні в свій час в Харкові. Тому виникає питання. Що конкретно переслідує ГО "НОН-СТОП" своїми журналістськими матеріалами, називаючи Володимира Манукяна "папой" в особистих переписках (див. фото).

Яку правду вони шукають, оголосивши війну всім тим, хто причетний до Харкова. І з ким ГО планує зустрітися у новій, багатій, вільній від коррупції Україні!? Чи наважиться команда ГО "НОН-СТОП" назвати замовників своїх матеріалів. І розповісти, чи не збирається знову ця "компанія по футболу" повернути свій вплив у Харкові.

Знаючи методи "професійної глибини" цих людей, страшно подумати, що чекає на місто з такими "борцями за дотримання Законів".