Військовослужбовець групи O. Torvald Женя Галич розніс чоловіків-втікачів, які незаконним шляхом втекли з країни під час війни.

В інтерв'ю для програми «Антиподі» співак заявив, що не засуджує тих, хто виїхав законно, маючи на це повне юридичне право. У житті різні бувають ситуації, але їхній артист наполегливо попросив допомагати та донатити для ЗСУ, виходити на мітинги та доносити світові, що в Україні триває війна та гинуть люди.

«Ті, хто законно поїхав – їхній вибір, не засуджую. Сподіваюся, ви там знаходите можливість допомагати країні: заробляти, донатити, виходити на мітинги, показувати, що в країні все ще триває війна. Це для тих чоловіків, які законно виїхали за кордон», - заявив Євген.

А от чоловіків, які втекли з країни, немов щури з корабля, що тоне, він розніс повністю, не підбираючи слів для вираження.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Все новости

«Всі інші, які мутилися, які давали хабарі, які проїжджали в багажниках, які каламутили собі ліві довідки про всю цю історію, — закінчені. Вони мають відповідати в адміністративному порядку. Вхідний квиток дорожчий має бути, ніж вихідний. Ви можете повернутися до України, але вхідний квиток має бути дорожчим», — підсумував військовослужбовець.