Украинская певица, актриса и экс-солистка группы "Время и Стекло" Надя Дорофеева поделилась грустной историей. Популярная артистка показала встречу с военным, который потерял руку на войне, и поделилась его историей.

Соответствующие фотографии Надя Дорофеева опубликовала на своей странице в Instagram.

"Я хвилювалася перед зустріччю з Віталіком, бо я не знала, як поводити себе з людиною, яка втратила руку на війні . Які слова правильно говорити, як привітатися, що краще взагалі не згадувати..? "Привіт, я Надя" "Привіт, Надя Дорофєєва. Даш автограф для сестри?" За годину ми вже сміялися та жартували , слухали його розповіді про війну. "24-ого я був в Польщі, дізнався, що розпочалося, і одразу повернувся в Україну. воював ще у 2016, тому знав, що мій досвід потрібен" - розповів Віталік", - написала Надя Дорофеева.

Украинская певица рассказала о том, чем с ней поделился украинский военный. По словам Нади Дорофеевой, мужчина получит протез вместо руки, которую он потерял во время военных действий.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

Фото Нади Дорофеевой
Фото Нади Дорофеевой

"Коли спитала, що далі , впевнено відповів: "Повертаюся на війну на початку березня - я там потрібен. Мій досвід там потрібен. Повернутися на фронт навіть після двох поранень не страшно. Страшно відкладати перемогу" Я хочу, щоб ви зрозуміли - тут немає суму, жалості, важкості…Є гордість, є сили робити щось для них, наших суперхьюманс. І вірю , що всі разом ми зможемо. Тому у турі "сенси" , який розпочинається сьогодні й триватиме місяць, я збиратиму кошти для Supehumans - на біонічні протези для наших супервоїнів🙌🏻 І дуже прошу кожне місто долучатися!", - также добавила украинская певица.

Напомним, что популярная украинская певица Надя Дорофеева анонсировала тур по Украине.

Как ранее сообщал портал "Акценты": известная певица Надя Дорофеева рассказала о новом увлечении.

Также портал "Акценты" писал, что украинская артистка Светлана Тарабарова рассказала о третьей беременности.